Ben Granfelt Band

WZ1F0142

 

 

Kitaravirtuoosi Ben Granfelt viettää 20. juhlavuottaan sooloartistina. Monien nimekkäiden bändiprojektiensa ohella Granfelt on julkaissut 12 miehen omaa nimeä kantavaa levyä. Näistä tuorein, Handmade, näki päivänvalon perjantaina 7.3.2014.  Turenki Recordsin julkaisema levy sisältää 11 classic rock kappaletta, joilla Granfelt taituroi kitaroinnin lisäksi myös vokalistina.

Ensimmäinen single ja videolohkaisu on keikoilla yleisön suosikiksi noussut Going Home. Kyseessä on uusi versio Granfeltin vuoden 1997 E.G.O. levylle kirjoittamasta kappaleesta.

– Going home oli yksi Andy Powellin suosikeista, joten soitimme sitä usein Wishbone Ashin kanssa kiertäessäni. Se on melodinen, vahva kahden kitaran biisi, juttelee Granfelt, joka soitti legendaarisen brittibändi Wishbone Ashin riveissä yhteensä neljän vuoden ajan.

 Sooloilun ohella Granfelt tunnetaan Los Bastardos Finlandeses yhtyeen kitaristina. Bändihistoriaan kuuluvat myös muun muassa Leningrad Cowboys, Gringos Locos, Guitar Slingers ja Wishbone Ash.

Singlet:

Going Home (2014) TurenkiCDS-917-49

Albumit:

Handmade (2014) TurenkiCD-14200-20